Vår erfaring er din trygghet

Siden 1938 har Kingsrød fraktet gods på Norske og Europeiske veier med presisjon og pålitelighet. I dag er vi Norges største familieeide transportfirma med over 85 000 årlige transportoppdrag. Vår virksomhet er tuftet på pålitelighet, nøyaktighet og et personlig og svært høyt servicenivå.

 

 

Lokalisert i Sarpsborg med kontorer, verksted og lager like ved E6 og Svinesund, styrer vår svært kompetente trafikkavdeling en flåte på ca 450 lastebiler i Norge og Europa. Vi tilbyr komplette transportløsninger der vi håndterer dokumenter, toll, lagring og distribusjon for våre høyt verdsatte kunder.

Vi vet hvor frustrerende det kan være å stadig forholde seg til nye kontaktpersoner som ikke kjenner deg og dine behov. Som vår kunde vil du derfor alltid ha 

faste kontaktpersoner som håndterer dine forespørsler. Dette sikrer deg som kunde en personlig og profesjonell oppfølging du ikke vil finne maken til andre steder.

Vi er en familiebedrift og det vil du som kunde merke. Kingsrød-navnet er en del av Norsk og Europeisk transport-historie med røtter tilbake til 1935. Erfaringene fra tre generasjoner Kingsrød og ansatte med lang fartstid med genuin kjærlighet for faget er ryggraden i vår virksomhet.

Vår visjon

”Kingsrød – vi leverer det lille ekstra – best i bransjen på personlig service og tilgjengelighet”

Vår fremtid ligger i å være den foretrukne kvalitetsleverandøren med et ansvar for felles miljø og med den lille bedriften sine fordeler.

Sarpsborg, 16 Februar 2022 RK/JTH

Kvalitet og Miljø

Kvalitet og miljøbevissthet er en selvfølge for oss og vi var blant de første transportselskapene i landet som ble sertifisert av Veritas. I 1994 ble vi kvalitetssertifisert gjennom ISO 9001 og i år 2000 på miljøsiden med ISO 14001

Miljø

Vi er sertifisert gjennom ISO 14001 på miljøsiden. Dette innebærer at vi har et etablert miljøstyringssystem i bedriften og fører streng kontroll med forbruk av råvarer og energi i vårt daglige virke.

Hos Kingsrød tar vi miljøutfordringene på alvor. Vi gjør alt vi kan for å redusere de negative påvirkningene vår virksomhet påfører planeten vår. Våre sjåfører er blant de beste i Norge på å kjøre effektivt og kostnadsbesparende. Dette har en betydelig innvirkning på vårt utslipp av klimagasser. Siden starten av vår satsning har vi redusert vårt utslipp av CO2 med over 1100 tonn. Dette er ene og alene takket være våre svært dyktige sjåfører.

Vi benytter til enhver tid oppdatert og moderne materiell med fokus på minimale utslipp og økt sikkerhet i vår transportavvikling. Vi har tro på at teknologien i fremtiden vil være en viktig faktor i miljøsatsingen og har en kontinuerlig utprøvning og vurdering av nye drivstoff- og motoralternativer i vår flåte.

Vår satsning på miljøet skal være en stadig pågående innsats for fremtiden. Et bevis på god og ansvarsfull forretningsetikk hos Kingsrød.

D et startet i 1936 med en håndkjerre med stålhjul. «Det var ikke rare greiene vi måtte klare oss med. Jeg husker at jeg etter et halvt års tid fikk skiftet ut stålhjulene med gummihjul, og det var en stor forbedring» sa Johs. Kingsrød.

S ønnen, Roy Kingsrød begynte å kjøre for sin far i 1964 og ble raskt en viktig del av selskapet. Tidligere enn de fleste dro Roy sydover i Europa. Der etablerte han det nettverket og den kompetansen på kontinentet, som du fortsatt finner hos oss.

I starten ble KT drevet fra hjemmet til familien Kingsrød i Iseveien. I 1974 ble det bygget terminal, verksted og kontorer på Hafslund i Sarpsborg hvor vi fortsatt holder til. Kingsrød er fortsatt en familiebedrift og kontrolleres i dag av Roy, hans kone, Sigrid Wenche, og barna Dag Ove og Christina. Fra en lastebil til en flåte av 450 biler. Fra 1,6 tonn lasteevne til 60 tonn. Fra 1 ansatt til 160. Kingsrød er i dag en av Norges største transportbedrifter som utfører over 85 000 transportoppdrag i året. Med over 200 daglige transporter til og fra Europa, lager sentralt ved Svinesund og E6, samt vårt innenlands distribusjonsnett er vi nå Norges største familieeide transportselskap. Som din logistikkpartner kan vi tilby deg en «all inclusive» tjeneste fra dør til dør, der vi også håndterer dokumenter, toll, lagring og distribusjon.

V i er stolte av vår historie og vi mener den sier ganske mye om oss som bedrift. Vi er lojale, pålitelige, personlige og med transport i blodet.

+47 40 70 95 00

Kingsrød Transport AS

Besøk: Statsminister Torpsvei 57
1738 Borgenhaugen

Postadresse: Postboks 513
1703 Sarpsborg - Norway

Intranett | Kvalitets- og miljøstyringssystemet er sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO 14001